Hakkında

SCaR

Yaşamı Taçlandıran ÖLüm DeiL SenSin 😉 SCar
  • 16.199 Puan
  • 229 Yorumlar
  • 0 Sözler
  • 0 Beğeniler
  • Kayıt Tarihi
MESAJ GÖNDER
Yorumlar
@SCaR 2 yıl önce

Herkes öyle diye diye aclıktan millet yıkılıyor, o yıkılan insanlara son güzellik iyilik aşk karın doyurmuyor derler hakli olarak. Benim fikrimse tamamen paradan yana ve ben haftanın 3 günü sabahlara kadar bilgisayar başında sabahlıyorum para kazanmak için, para olmasa iyilik yapamazsın, para olmasa rahat yaşayamazsın, para olmasa artık su bile içemezsin, bunların hepsinin yeri farklı paranın yeri cebindir, güzelliğin yeri gönlündür, ikisini bir tutmamak lazım.

@SCaR 2 yıl önce

? ¿ ? ¿ ?

@SCaR 2 yıl önce

@TUGCE Nevroz

Ewt artık bi çok kisi yok ne yazık ki bende bayadır hiç bakmıyordum gelen gideni aratır sözü tam isabet olmuş ahahahaha eskiler iyidi burda.

@SCaR 2 yıl önce

@TUGCE Nevroz

Aaaa orada ismin Nergiz diye cıkartamadim k.b nasılsın nasil gidiyo

@SCaR 2 yıl önce

Ne demiş şair öyle yorgunum ki kendimden bile vazgeçtiğim zamanlardayım. Beni sabrımla sınamaya kalkmayın, kırmaktan korktuğum doğrudur ancak canım yandığı vakit parçalarım
Scar. . .

@SCaR 2 yıl önce

@Hatice oral

Senin yokluğunda benim günüm aydınlanmıyor uyandı sonunda dunüamı aydınlatan iyiki varsın aşkım 😘

@SCaR 2 yıl önce

Bir gök yüzü düşün yıldızsız,
Bir bulut düşün yağmursun,
Bir bahar düsün yapraksın,
Bir gül düşün susuz,
Bi de beni düşün cennetsiz.

Benim cennetim sensin.

♥️H♥️A♥️T♥️İ♥️C♥️E♥️M♥️😘

@SCaR 2 yıl önce

@Hatice oral

Bundan şüphem yok
Beni endişelendiren gül yaprağından süzülen yağmur damlası değil, gülün kendisi hiç solsun istemiyor insan seviliyorsun HATİCEM...

@SCaR 2 yıl önce

12 yaşındaki bir çocuğu hırsızlıktan yakalayıp karakola alırlar, çocuğa sorarlar neden çalıyorsun, yani senin bu yaşta okul okuman, arkadaşlarınla gezip top oynaman yerine neden hırsızlık yapıyorsun diye sormuşlar?

Çocuk şöyle cevap verir, neden beni sorguluyorsunuz kocaman insanlar etrafıma toplanmış sebebini öğrenmek mi istiyorsunuz peki ben kimin hayalini çaldım kimin kalbini kırdım kimin ihtiyacına mani oldum kimin elinden ekmeğini aldım, ben bunlardan birini yapmışsam haklısınız, fakat sizler insanların kalbini kırıyorsunuz, gözünüzü kör ediyorsunuz, cebinize ferman takıyorsunuz, ihtiyacınızdan fazlasına göz koyuyorsunuz, şimdi ben sizlere soruyorum sizler mi suçlusunuz yoksa ben mi? Bizler unutulan pis insanlar değiliz, bizler sizler gibiler yüzünden bu halde olan insanlarız, çünki sizler paylaşmayı değil insanlığı unutmuş olan insanlarsınız, verin şimdi benim cezamı der.

SCar. . . .

@SCaR 2 yıl önce

@Esengül
İyi ya na olsun uğraşıyorum sen napıyorsun nerelerdesin :)

@SCaR 2 yıl önce

@Gizemli

Şans ve ben muhteşem ikili değiliz ve benim gibi biri derken benim nasıl biri olduğumu nerden biliyorsun, ben seni tanıyamadım, üye de değilsin, burada belli ki sen tanıyorsun ama eksik tanıyorsun, çünkü ben birilerinin karşısına çıkmak için uğrasan biri değilim.

@SCaR 2 yıl önce

Sizleri bilmiyorum ama ben darlandığımda biraz yürüyorum üst geçitte oturuyorum köpeğimle iyi geliyor :))
Geçen akşam yine ordaydım, mis gibi havada vardı etraf cıvıl cıvıl sevgililer el ele üzüldümde hoşuma da gitti hoşuma giden taraf özlüyor insan :((
Üzüldüğüm şeye gelince bugün aşkım diye yarın Allah belasını versin diyor sanki görücü usulü sevgili yapmışın sanki kendisi kabullenmemiş gibi eli elindeyken aşkım eli başkasının elindeyken beddua :) millet artık şeffaf kargo paketi kulanıyor gör al diye :)) zahmet olucak ama bi gör sende hahahaha
SCar. . . .

@SCaR 2 yıl önce

Bazen üzer insan sevdiğini yine de alır o gönlünü
Bazen ağlatır insan yine öpü verir yaşlı dudaklarından unutulur gider o an her şey
Bazen özler özletir alır onu sıcak kolarının arasına cennet kokusunu çeker içine af ettirir kendisini ama öyle bir an vardır ki ne güç yeter bunları yapmaya nede yürek yeter katlanmaya yani demem o ki düşmeden tutun sevdiklerinizi ÇÜNKÜ TOPRAK ALDIĞINI GERİ VERMİYOR :((

SCar . . . .

@SCaR 2 yıl önce
@pamuk Ne... [Bu yorum çok fazla negatif oy aldı..]

@pamuk

Neden benden özür diliyorsun ki

Ama o saydığın kişilerin çoğu yok artık nedenini sende bende bazı kişilerde biliyor, burda herkes hayalperest yaşamak yalanlarla bi şeyler elde etmek istiyor, dürüstlük zor geliyor beliki ama yalan söyleyen insan bi şey kazanmak yerine elindekileride kaybeder, burada olanlar yaşananlar yüzünden o özlediğin kişiler artık yok tabi bu senin suçun mu tam anlamıyla değil ama özlemenin dışına da çıkamazsın ne yazık ki bende burda bi kaç kişiyi özlüyorum wp tan falan konuşuyoruz ama burda bi eğlence vardı tabi artık oda yok neyse benden özür dilemen gerekmiyor ben buradan biraz uzak kalıyorum zaten kim ne yaparsa kendine yapar bende izlerim böylece sinirlerim bozulmuyor en azından :)

@SCaR 3 yıl önce

@@yagmur

A.s can 😊

@SCaR 3 yıl önce

@Gamzeli kız

Sırtındaki yara iziyle yaşayabilirsin ama omuzunda ah warsa yaşayamazsın bence.

@SCaR 3 yıl önce

Bazen düşünüyor insan yalnızlık mı üstün yoksa aşk mı diye, çünki aşkı yaşayanda bi gün yanlız kalıyor yaşamayanda aşk diyenlerde acı çekiyor yanlız kalanlarda????

Benim demem şu sevilmeyi hak ettiğin kadar seveceksin.

@SCaR 3 yıl önce

Sevgi öyle bi şey ki kimisine cennetti yaşatır kimisine cehennemi sen beni öyle bi sev ki benim duamdaki cennet sen ol
SCaR

@SCaR 3 yıl önce

@Gamzeli kız

Yani bir heves mi onca canı yakan yoksa bir gerçek mi?

@SCaR 3 yıl önce

@@@@💔💔💔💔💔

Hahahahaha yok kiz öyle değil sohbet olmuyor kavga çıkıyır.

@SCaR 3 yıl önce

@@@@💔💔💔💔💔

Hahahahaha yok yok sen sıkılma sonra kavga çıkıyor konuşuruz biz :)

@SCaR 3 yıl önce

@Gamzeli kız

Hahahaha bak bu iyiymiş :))

@SCaR 3 yıl önce

@@@@💔💔💔💔💔
İyi çok şükür uğraşıyorum boş boş sen nasılsın neler yapıyorsun.

@SCaR 3 yıl önce

@eda can 13

Kaybedecek hiç bi şeyin yoksa zaten yıkılmışsındır çünki gücü elde tutabilen amaçlar ve umutlar değil mi.

@SCaR 3 yıl önce

@@@@💔💔💔💔💔💔....

Hosbuldum valla ben işimden dolayı biraz uzak kaldım burdan eda kendisi pek girme taraftarı değil arada göz atıyor çıkıyor.

@SCaR 3 yıl önce

Cümleten en iyi akşamlarınız olsun dicektim ama vazgeçtim olmasın bi süre yokum diye bu kadar özelden yazılır mı yaw bana da yazık bana da acıyın nasıl cevap vericem hiç düşünmediniz mi nerde bu devlet nerde bu hükümet :))

@SCaR 3 yıl önce

@Bahar Alkan

Bu söylediğin hiç hoş değil belki bi kaç yorumda @Gizem_27 ile buluşmuş aynı konu hakkında fikir olmuş olabiliriz ama bunu bu şekilde değerlendiricek olursan burası b.k yerine döner, çünkü herkes herkesle takılmış olur bence kimin kim olduğunu öğrenmelisin, beni burdaki bi çok kişi tanıyor az çok seni ve gizemi tanıyorum peki burda kaç kişi @hasret tutarı ne kadar tanıyor asıl soru bu olsa gerek.

@SCaR 3 yıl önce

@Gizem_27

Tşk ederim

@SCaR 3 yıl önce

@Hasret tutar

Efe benim.

@SCaR 3 yıl önce

@Muhammed usta

Benim ayarlarımla oynama burdakiler deyipte kendini temize mi çıkartıyorsun senin nasıl biri olduğunu bi çoğumuzda biliyor...

@SCaR 3 yıl önce

@sevinc

Bunun hepsini üye olmadan yaptın we bu kadar kısa sürede sana email attılar ve seninle alakası olamayan bi durumu sana aktardılar öyle mi :)) yönetimin bi cogunu tanıyor durumundayım sana dönüş yapan kisinin ismini söyler misin senin hasret tutar adına yazmadığın ne belli görelim.

@SCaR 3 yıl önce

@Hasret tutar

Bilmiyorum sen misin değil misin seni tanımıyorum çünki ama böyle bi durum içerisindeysen neden hesap açıp özelden konuşmuyorsun hem ulu orta konuşmuş olmazsın hem kimse senin adına yazamaz böyle sinirlenip bela okumandan daha iyi bence.

@SCaR 3 yıl önce

@ELINA.

A.Slm hoşgeldin umarım hersey yolunda.

@SCaR 3 yıl önce

Bu ne aşk bahçesine çevirdiniz burayı, kim kimi seviyorsa özelden sevsin, buradan kendinizi küçük düşürmek dışında bi ise yaramıyor.

@SCaR 3 yıl önce

@Hatice oral

Ne mutlu sana :)) benim kafama bişey takıldı hani sizin 4 aylık birlikteliğiniz var ya buna rağmen hala birbirinizi seviyor konuşuyorsunuz ya nasıl oluyorda muhammed usta senin noyu bilmiyor da ona veriyosun :))

Son olarak beni de sal be hatice iyice darlandım sayende aşkını da kimler bilirse bilsin bu bi şeyi değiştirmez bi şeylerin değişmesi için

1. O kişi kimle ne konuştuğunu bilicek seviyesini koruyacak böyle ulu orta no atmayacak her 2 günde bir başka birine aşkım demeyecek mesela

2. Benim sana yada bi başkasına karşı içimde bi his var ise bunu içimde tutmam gizlemem, ben söylerim oluru varsa da söylerim yoksa da söylerim. Oluru varsa mutlu etmek için çabalarım, oluru yoksa kalbini kazanmak için çabalarım, yani sana karşı bişey yok hatice bu yüzden daha fazla yazıp darlama beni.

3.Beni kimsenin kıskanmasına gerek yok hatice konusunda aramızda bi şey yok çünki ve olmayacakta benim bir sevdiğim var zaten ikinciye ne gerek.

Hadi eyw

@SCaR 3 yıl önce

@Severim

He severim he bu defa kime iftira atacağın belli oldu, ben seni uyarmıştım bi kaç gün uslu durmak dokundu mu sana, hemen yeni bi hesap açıp gelmişsin şimdi sen bu yazın için özür mü diliceksin yoksa ben sana dileteyim mi??

@SCaR 3 yıl önce

@Sila_esma.

Benimde esma :))

@SCaR 3 yıl önce

@Sıla_esma.

Valla bilmiyorum kim yapıyor kim takip ediyor artık kendi aranızda kararlaştırın da aklımızı almayın :))

@SCaR 3 yıl önce

@Jisang

Çok uzun yazmışsın okumaya üşendim ama dur sana özetleyim.

1.Belki ağayım belki paşayım belki hiç kimseyim ama ben senin abin değilim bunu kafana sok.

2.Madem bi hesabın yok madem o kadar dürüst bir insansın hadi bize gerçek isminden bahset biraz :)

3.Sen ve senin gibiler bitmediniz bu yüzden her yorumda sizi ezme keyfinden mahrum kalmıcam ama bi konuda halkısın site b.k gibi oldu sizler geldikten sonra tabiki sapığını arasan burda gevşeğini arasan burda senin gibi bebeleri arasan burda fk hesapları arasan burda sen eskilere sor bak bakalım ne zaman site bozuldu öğren ezber yazma özelden de yazma bana bi git sen geliceksin nasılsa o zaman ezicem seni ama tahmin et kimin önünde :))

@SCaR 3 yıl önce

@sıla_esma.

Aramıza hoşgeldiniz ikinizde kendimi tanıtmaya gerek yok sanırım tanıyorsunuz zaten :)))

@SCaR 3 yıl önce

@Jisang

Senden başka fk hesaplar açıpta puan kasan var mı ki :))) var ise yandın senin meslek elinden gidiyor böyle yaparak kızlarla konuşuyordun dimi sen hahhahahah :)))

@SCaR 3 yıl önce

@Deli_Gönlüm

Eyw çok tşk ederim bitek gizli hayranım eksikti onu da sen tamamladın :))))

@SCaR 3 yıl önce

@Karaca

Yazmayın diyorsun madem eyw diyorum 2 yorumuna 2 cevap verdim 3. Yorumuna şahsi algılar ağır cümleler kurarım bilgin olsun hadi eyw.

@SCaR 3 yıl önce

@Karaca

Benim amacım dikkat çekmek olsa bunu hiç tanımadığım biri tarafına yapmazdım, yani sana düşman konusuna gelicek olursak ben herkesle tartışırım herkesle konuşurum herkesle arkadaş olurum yeterki insan olsun, son olarakta ben burdaki insanlarının kusuru var mı diye bakmıyorum, bana karşı kusur yapıyorlar diye de bakmıyorum, bana kin tutanın kusurunu yüzüne vuruyorum zaten de kusur arıyacak olsam senin bu yorumda olman bile kusur derdim yani sen hem denize girmek istiyorsun hemde ıslanmak istemiyorsun hesabı da o biraz zor ya ıslanmayı göze al yada denize girmekten vazgeç :))


Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş bulunuyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayınız