Seni Seviyorum Sözleri

Seni Seviyorum Sözleri

18 Ağustos 2017 16:05

Bu sayfamızda Seni Seviyorum Sözleri, Seni Seviyorum Mesajları, Kısa Seni Seviyorum Sözleri Facebook, En Güzel Seni Seviyorum Sözleri yer almaktadır.

“Ben” kalktım sana biraz,
Öyle sevdim seni..
Çünkü sen de bensiz;
O kadar güzel değilsin hani..

Sen gülüyorsun ya çiçek açası geliyor insanın..

Beni en çok gözlerin vurdu yüreğimden..

Seni öyle bir severim ki, şeytan bile maşallah der.

sponsor line

Seni seviyorum duvar yazısı değildir alın yazısıdır, herkese verilmez.

Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de; benim kulaklarım çınlasın kafi.

Ne zaman kendini kötü hissedersen hatırla; Seni seviyorum..

“Seni seviyorum” demek değil ki  marifet, önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek.

Aşkımızı Yıllara meydan okuyacak, cümle alem bizim mutluluğumuzu kıskanacak, sevgimiz hiç bir zaman bitmeyecek.. Seni seviyorum aşkım.

Sanma ki adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum. dudak tiryakiliği benimkisi seni içime çekmiyorum.

100 dilde “seni seviyorum” desen ne fayda. Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra.

Bugün seni  seviyorum, yarın da bir neden bulur severim. daha sonra seni yeniden keşfeder yeniden severim. Benim senden başka işim yok ki.

sponsor line

Sarılmak ne kadar güzel bir duygu sanki düşmene izin vermeyeceğim, bir ömür misafir edeceğim seni kalbimde, kollarımda demek gibi.. hele de sarılan sen olunca bir başka sevgili..

Sen beni gördüğün zaman Ne hissediyorsun?  Bunun hakkında pek fikrim yok ama ben seni gördüğüm zaman kendimden geçiyorum.

Bahar kokulu Sevdam, gözlerimdeki ışıltı bakış,  dilimdeki güzel sözcüklerin sahibi,  aşk bahçemin kar tanesi, seni çok özledim ve çok seviyorum.

Sen benim hayatta başıma gelen en güzel şeysin.  Seni seviyorum.

Seni yüreğimin en temiz duygularıyla sevdim. Sadece aynı evi aynı soyadı paylaşalım istedim. belki karşına çıkacak kadar yüreğim yok ama bil ki ben seni çok seviyorum.

Benim sana koyduğum Her cümle şiir kokar. Sen acısını son damlasına, sevincini en dibine kadar yaşatırsın, senin adın ilham, senin adın aşk..

Bazen çok sevmenin faydası değil zararı görülür. bazen birini kaybetmeniz için ona “seni çok seviyorum” demeniz yeterli olur.

Öyle çok sevdim ki seni; kime anlattıysam yerinde olmak istedi.

Dünyanın en güzel yeridir sevdiğinin yanı.

Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir… ama; anlayana işte…

Kimselere söyleme.  Ben “seni” yazarım, onlar şiir zanneder.

Seni benden başkası nasıl böyle güzel sevsin,  sevemez işte hiç kimse. Bitmeyelim biz.

sponsor line

O gülümser, ben gamzelerinde kaybolurum.

Sen benim ilk defa bir başkasında kendini bulduğumsun…

Bana sarıldığında her şey geçiyor. Yaralarım iyileşiyor, çiçek açıyor içimin kenarları.

Sol yanımın en güzel misafirisin.

Bilmemek ayıp değil öğrenciye söylüyorum; seni seviyorum tek gerçeğim.

Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için Seni Seviyorum Sözleri sevdiklerinize şimdi “ seni seviyorum” demekten çekinmeyin.

Ve sonra biri çıkar  gelir, bütün gidenleri unutursun..

Bazen binlerce şeyden daha çok heyecanlandırır O’nun bir tek fotoğrafı..

Bu dünyada yaşanılası tek yer senin yamacın.

Her sabah erkenden kalkıp Seni seviyorum..

Bazen öyle biri gelir ki, bütün gidenlere teşekkür edersin.

Ayırma gözlerini gözlerimden, böyle saatlerce bak, böyle asırlarca bak..

Seni her şeyden fazla seviyorum. Öylesine kurulan cümlelerle değil, ölesiye kurulan cümlelerle seviyorum..

Bana şu hayatta tanınan en büyük ayrıcalık sensin sevgilim.

Uzaktan Seviyorum seni… kokunu   alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum..

Seni seviyorum’dan daha özel bir cümle de var: “sana https://www.neguzelsozler.com güveniyorum.” çünkü herkes herkesi sevebilir; ama herkese güvenmiyor.

Ben seni seviyorum, gizlice. El pençe duruyorum, yüzüne bakıyorum, söylemeden tek hece.

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir.

Seni seviyorum! Bitanem, hayatım, her şeyim. İyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın seni çok seviyorum.

Seni tahmin değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum..

Hayatıma giren en güzel varlıksın hep öyle kalacaksın seni seviyorum biriciğim.

Ben senin en çok gözlerini sevdim. Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil. Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar. Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil…

Şiirler, şarkılar daha anlamlı geliyor bana Seni tanıdıktan sonra,  Şimdi adına şiirler şarkılar sözler yazıyorum, Adını duvarlara yazıp adınla konuşuyorum  artık seviyorum seni bebeğim.

Sevmek; seviyorum demek değildir! Yüreğinle hissetmektir ve aşk yanında olanı değil bazen gelmeyecek olanı beklemektir. Seni çok seviyorum hayatım..

Yalansız dolansız bir aşk benimkisi, kimse bilmez içimdeki seni, derdimin dermanısın sevgin içimde ebedi kimse durduramaz içimdeki sevgini seni seviyorum.

sponsor line

Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin onu sevdiğinden.

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim. Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim. Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni…

Aşkın bir zehir olsun, içimde sarsın beni alsın kendine, senden başkasının değmesin eli elime, senin için ölürüm düşünmem bile. Seviyorum seni gül pembe.

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak…

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen…

Aklıma sen gelince birden durgunlaşıyorum, sadece ve sadece seni düşünüyorum, içimde hep bir umut taşıyorum, biliyorum sadece kendimi kandırıyorum ama ne yapıyım elimde değil seni çok ama çok seviyorum.

Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum. senin değil ki diyeyim başka her şeyi unutuyorum. sözün gelişi değil bu; Ben sözümün eriyim, başka anlamları olsaydı sözlerimin, başka anlamlara uygun kelimeler bulurdum.

Bazı duygular çok basitleştirilmiş artık..sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi.. öz den çok insanlar şekle bakar olmuş ..zamanın tüm basitleştirmelerine inat seviyorum seni özünü seviyorum, ikiyken bir olmayı seviyorum seninle..

İlk’im! son’um! Her şeyimsin sen benim. Arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım. Seni sevmek için o kadar çok nedenim var ki. İyi ki hayatımdasın, iyi ki benimsin. Seni çok seviyorum bebeğim! Kara gözlüm, gözlerine hapsolduğum.

Hayatı geçiştirirdim ben senden önce, takvimlere bakardım her gün. tek tek sayardım günleri bitmesi için.. şimdi ise; her sabah gözlerinle uyanıyorum yeni güne takvim yapraklarını attım bir kenara saymıyorum artık günleri biliyorum ki zaman senin yanında su gibi geçiyor ve ben her sabah şükrediyorum her yeni güne..

BU İÇERİĞE EMOJİ İLE TEPKİ VER
SÖZLER (227)
Ziyaretçi
  1. Hayal Di BITTI Hayal Di BİTTİ

    Seni çok seviyorum Mehmetim😘😘

  2. se_da se_da

    O kadar güzel gülüyorsun kiii, tamam diyorumm bu kadar yaşadığım yeter….(a)❤❤

  3. merve_nur merve_nur

    Çok pahalısın be mutluluk seni alacak param yok..(:( )

  4. apocan apocan

    Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız onun için sevdiklerimize “seni seviyorum” demekten çekinmeyin!

  5. Ziyaretçi Güz yağmuru 🍁🍁🍁

    Benim nişanlım yedi yirmi dört saat diyor onu bana apocan😂

  6. apocan apocan

    Kusura bakma anlamadım ne yazıyor orda açık yazar mısın biraz daha.

  7. Ziyaretçi Güz yağmuru 🍁🍁🍁

    Yani dedim ki benim nişanlım 24 saat zaten bana seni seviyorum diyor diyorum şimdi anlarsın umarım kardeşim.😂

  8. se_da se_da

    Sen peki söylüyor musun 😊

  9. Ziyaretçi Ağrılı Kızzz

    Kıymetimiz bilinmiyor ki seviyorum diyelimm.

  10. apocan apocan

    İnsanın kıymeti kendi elindedir ağrılı kız.

  11. se_da se_da

    Ayrılmak özgürlükse, özgürüz ikimizde ..🔐🔒🔓🔑

  12. b__Ru £b__Ru

    Mutluluk çok uzak dedim;
    Sen mutluluğa çok uzaksın, dediler…🙅😡

  13. se_da se_da

    Korkuyorum belki yarın geç olur,
    Geleceksen bir gün önce gelsene…🙏

  14. merve_nur merve_nur

    Hayat öyle bir cümlenin içinde kullandı ki beni hüzne çalan acının yüreğe yakarışı gözlere ayrılığın izdüşümü oldum hep… :(

  15. Hayalimdin Gozde Hayalimdin Gözde

    Aşığım sana be hatunnnnnn

  16. fa_tih fa_tih

    Ölüm geldiğimde ağzımdan çıkacak son sözümsün .

  17. Yarali.genc Yaralı.genc

    Bana “KEŞKE” dedirten hayat, geleceǧimden çalıp “BELKi” de dedirtti… Şimdi hayata bende bir cümle koyuyorum “NEYSE”

  18. Yarali.genc Yaralı.genc

    Bedelli mutluluk diye bir şey çıksa da, parası neyse verip az mutlu olsak:)))

  19. Yarali.genc Yaralı.genc

    Bazen beklemektir sevmek ne kadar bekleyeceğini bilemeden.

  20. Yarali.genc Yaralı.genc

    Yaşamı komeԁi sananlar son espriуi iуi ԁüşünsünler.

  21. b__Ru £b__Ru

    Aşk beyinde başlar; kalpte yaşar…☺

  22. se_da se_da

    Gülüşlerime gizledim seni :::::))))))

  23. Ziyaretçi Õzcan

    Seni severek doğmadım ama severek öleceğim.

  24. se_da se_da

    Saçmalıyorsun kardeşimmmmm sen ne diye üstüne alınıyorsun.

  25. merve_nur merve_nur

    Kimseyi mutlu etmek için gelmedim hayata. Ne birilerinin istediği gibi olmak zorundasın, ne de birilerinin keyfine göre yaşamalısın. Her ne yaparsan yap kimseyi “çook mutlu” edemezsin…

  26. Ziyaretçi Serkan

    Seni öyle bir mutlu ederim ki şeytan bile maaşAllah der gülüm.

  27. merve_nur merve_nur

    Ne saçmâlıyorsun sen serkân

  28. Ziyaretçi zeyno

    Bence fazla karamsar bu hayattan bir şey beklemeyen bi insansın kendini önce mutlu et bence başkalarına takmışsın.

  29. Ziyaretçi Ersin

    Hayata nasıl seviyorsan sevdiğini hiç bir zaman üzmeyeceksin.

  30. N'adir T'üretken N'adir T'üretken

    Öyle çok sevdim ki seni; kime anlattıysam yerinde olmak istedi.

  31. merve22 merve22

    Hayatın anlamı bazen bir çift gözün bakışında gizlidir💕

  32. Amedli kiz Amedli kız

    Bir ülkenin halkını hep medyalar uyutur çünkü halk gerçekleri öğrenirse sıkıntı büyük olur mesela halk ayaklanır..

DAHA FAZLA YÜKLE
  1. Fatos11 Fatos11

    Sen… bende HEVES değilsin heves olsan çoktan biterdin. Sen bende NEFESSİN ancak ben ölünce bitersin..💚💛💜☺☺☺

  2. Sivasli Sivaslı

    Adını koyamadığın bi boşluk oluverir hayatında ya da keşkelerin…

  3. Mislina Mislina

    Sen💙
    Benim❤
    Hayatta💙
    Başıma❤
    Gelen💙
    En❤
    Güzel💙
    Şeysin❤
    Seni💙
    Seviyorum❤

  4. Sibel Sibel

    Gülü sever misin,
    söylersem dinler misin,
    Sıkı dur söylüyorum,
    Seni çok seviyorum. 😅😄

  5. Elos Elos

    Bu gün. Aşktan başım döndü aklıma sen geldin senin kokun gülüşün konuşman bakışın hayallerin hikayelerin en çok ta sırf ben güleyim diye saçma sapan esprilerin ben en çok neyi özledim biliyor musun yanımda olup nefes alıp vermeni.

  6. Sefa Sefa

    Söyle be hayat, kaç yanlış oldu da, tek doğrumu benden aldın…!

  7. Akça Mehmet Akça Mehmet

    Paranın önemi yok demeyin; Hanginiz sokak çocuğuna aşık oldunuz????

  8. Hatice ozelma Hatice özelma

    Sen görmesende, ben yaşıyorum, Sen bilmesende, ben özlüyorum, Sen duymasanda, ben söylüyorum SENİ SEVİYORUM💘 WA

  9. Osman Gonuler Osman Gönüler

    Yalnızlık üşümekse yalnızım üşüyorum,
    Sensizlik uçurumsa tut kolumdan düşüyorum,
    Soru sorma cevabını bilmiyorum,
    Bildiğim tek şey SENİ ÇOK SEVİYORUM.

  10. Mislina Mislina

    Aşk gelip geçicidir ama sevgi değildir.

  11. Sefa Sefa

    Bir kişiye gerektiğinde fazla değer veriyorsan;
    Ya onu kaybedersin ya kendini kahredersin..

  12. Sefa Sefa

    MEVZU DERİN ANNE…
    O başkasını seviyor ben de onu..

  13. Mislina Mislina

    Öyle biri var ki; İlk görüşte değil,
    Her görüşte ❤ Aşık oldum ❤

  14. merve_nur merve_nur

    Hayat öyle bir cümlenin içinde kullandı ki beni hüzne çalan acının yüreğe yakarışı gözlere ayrılığın izdüşümü oldum hep… :(

  15. Mislina Mislina

    Hayatta sen olmadığın sürece yaşamanın ne anlamı var sevgili😙

  16. se_da se_da

    Korkuyorum belki yarın geç olur,
    Geleceksen bir gün önce gelsene…🙏

  17. b__Ru £b__Ru

    Aşk beyinde başlar; kalpte yaşar…☺

  18. Haris06 Haris06

    Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık.. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlayamadık.

  19. Ha_cer Ha_cer

    Seni seviyorum gel bide bunu bana sor 💜💜💜

  20. sifanur şifanur

    Seni seviyorum kelimesi bazıları için kolay olsa da,
    Adam gibi seven vardır bu yalan dünyada….!

  21. Sefa Sefa

    Sadece yanında olmak bile, bu dünyada başıma gelen en güzel şeydi.

  22. se_da se_da

    Ayrılmak özgürlükse, özgürüz ikimizde ..🔐🔒🔓🔑

  23. b__Ru £b__Ru

    Mutluluk çok uzak dedim;
    Sen mutluluğa çok uzaksın, dediler…🙅😡

  24. merve_nur merve_nur

    Kimseyi mutlu etmek için gelmedim hayata. Ne birilerinin istediği gibi olmak zorundasın, ne de birilerinin keyfine göre yaşamalısın. Her ne yaparsan yap kimseyi “çook mutlu” edemezsin…

  25. Ziyaretçi Serkan

    Seni öyle bir mutlu ederim ki şeytan bile maaşAllah der gülüm.

  26. merve_nur merve_nur

    Ne saçmâlıyorsun sen serkân

  27. Ziyaretçi zeyno

    Bence fazla karamsar bu hayattan bir şey beklemeyen bi insansın kendini önce mutlu et bence başkalarına takmışsın.

  28. Ziyaretçi Ersin

    Hayata nasıl seviyorsan sevdiğini hiç bir zaman üzmeyeceksin.

  29. Alya Soydan Alya Soydan

    Toprağın suyu özlediği gibi güneşin sabahı beklediği gibi bende seni bekliyorum gözlerimin içine yaş diye koydum seni damla damla akışını özlüyorum sana olan aşkım nefes alman demektir sana olan aşkım seni kaybedersem ölümüm demektir işte bu yüzden seni özlemeyi bile özlüyorum. 🎋🎋

  30. Yarali.genc Yaralı.genc

    Bana “KEŞKE” dedirten hayat, geleceǧimden çalıp “BELKi” de dedirtti… Şimdi hayata bende bir cümle koyuyorum “NEYSE”

  31. Adar agiri Adar agiri

    Olur da birgün çok zengin olursam çocukluğumu satın alacağım büyüklük sizde kalsın..!!

  32. damla naz damla naz

    Ben gidiyorum hayat sana elveda sevdiğim.

  33. Mahmut Cakar Mahmut Çakar

    Sen benim Meleğimsin, kaderim oldun GÜLÜM, senden başka kimse yi sevemem ki. 😭😳😢

  34. merve22 merve22

    Hayatın anlamı bazen bir çift gözün bakışında gizlidir💕

YORUMLAR (363)
Ziyaretçi
  1. Ziyaretçi ebru

    Seni hep seveceğim

    29 Nisan 2018
  2. Ziyaretçi ebru

    Seni sevmekten vazgeçmem.

    29 Nisan 2018
  3. Ziyaretçi Zeynep

    Bence hayır sevgiline seni seviyorum demeyeceksin hem ne alaka yani kalbini kırıyor diye üzülme belkide hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyor.

    03 Mart 2018
  4. Ziyaretçi Kaan

    Sevgi kalıcıdır yanlız.

    02 Nisan 2018
  5. Ziyaretçi #Kaan#

    Benimde artık bir sevgiye ihtiyacım var etrafında gördüğünü değil kalbinden hissettiklerini döksün satırlara. 😢😢

    01 Mart 2018
  6. Ziyaretçi Gökhan

    Seni öyle bir seviyorum ki, şeytan bile maşallah der.

    26 Şubat 2018
  7. Ziyaretçi Gunel

    Ben utangaç kalp taşırım geceden ben sana aşık olduğumu ölsem söyliyemem…

    24 Şubat 2018
  8. Ziyaretçi Mehmet

    İrem Nazlı inan seni çok ama çok seviyorum.

    02 Şubat 2018
  9. Ziyaretçi Seven çocuk

    Seni çok seviyorum O.

    25 Ocak 2018
  10. Ziyaretçi Zeynep

    Maşallah iyi sohbet gönül kapısı anahtarla açılır kalple değil.

    07 Ocak 2018
  11. Ziyaretçi Adaşın Zeynep

    Emin misin en iyisi sevinmeyi öğrenelim böylece başkalarına acı vermeyi ve acıları düşünmeyi unuturuz.

    03 Mart 2018
  12. Ziyaretçi Şeyma Deniz

    Seni seviyorum Denizzz

    07 Ocak 2018
  13. Ziyaretçi Oguz

    İyi ki varsın aşkım.

    06 Ocak 2018
  14. Nursen Yavuz Nurşen Yavuz

    İyiki varsın Oğuz…

    31 Aralık 2017
  15. Nursen Yavuz Nurşen Yavuz

    Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen…

    31 Aralık 2017
  16. Ziyaretçi Tamer Abi

    Bir çok seni çok abi ok yok seni çok

    29 Aralık 2017
  17. Ziyaretçi Orhan

    Seni tanıyana kadar ben yokmuşum…

    26 Aralık 2017
  18. Ziyaretçi Surayya

    Ölüm nedir ki dönüşü olmayan tatil aşk nedir ki gençliği öldüren katıl.

    13 Aralık 2017
  19. merve_nur merve_nur

    Aradığım aşkı buluyorum galiba.

    07 Aralık 2017
  20. Ziyaretçi Ahmet Gökhan akbolat

    İyiymiş Allah kavuştursun o zaman

    29 Aralık 2017
  21. merve_nur merve_nur

    Sağol tşk.

    03 Ocak 2018
  22. Ziyaretçi Genc79

    Sen dalda açan bir çiçek,
    Bu kalp seni hep sevecek,
    Sen sevmesen bile,
    Erzurum’lun severek ölecek.

    24 Şubat 2018
  23. Ziyaretçi zeyno

    Bulursun yeter ki iste.

    24 Şubat 2018
  24. 06 Nisan 2018
  25. merve_nur merve_nur

    Aynen bende de pek istek yok şuan istersem bulurum ama mutlaka.

    09 Nisan 2018
  26. Ziyaretçi Merviş

    Bu laf sana gelsin; Güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.

    06 Aralık 2017
  27. Ziyaretçi Merviş

    Seni çccoookkk seviyorum Halil.

    06 Aralık 2017
  28. Ziyaretçi Rahmi

    Ask öyle bir şey ki;
    Onunlayken insan yaşadığını hissediyor…
    Onsuz da yaşama hevesi kalmıyor
    Hee öyle değil mi??

    05 Aralık 2017
  29. Ziyaretçi Aşk

    Aynennn öyle

    06 Aralık 2017
  30. Ziyaretçi Sngl_bysn8531

    Kesinlikle öyle onsuz her saniyem bir yıl sanki onu çok seviyorum (mstfa)

    26 Aralık 2017
DAHA FAZLA YÜKLE
  1. Ziyaretçi Sara Kanıt

    Bakıyorum herkes yorumda seni seviyorum yazmış, bende içimdekileri döktüreyim dedim… Bende seni çok seviyorum ama sen başka bi kolda ben başka biriyle evliyim. Hiç istemediğim ve hiç sevmediğin biriyle evlenir misiniz, evlenmezsiniz. Ya ben acıdan ağlamaktan yoruldum. Her şeyden … ama onu çok seviyorum imkansız seni unuttum sanma unutmadım, hala deliler gibi çok seviyorum Mehmet :'( :-(

  2. Ziyaretçi Masmavi

    Kiyamam sana….
    Çok zor bi durum.. Aşk acısı en kötüsüdür..

  3. Ziyaretçi Gökçe

    :'( çok güzel.

  4. Ziyaretçi Keje

    Sara Kanıt güzel yüreğine sağlık.. :'( kaderimiz aynıç

  5. Ziyaretçi Neslihan

    Seviyorum lan seni aşkından kör oldum. Anla beni sen de beni sev:'( Fuat16.21

  6. Ziyaretçi Esra

    Ben de çok seviyorum bacım aynı durumdayız :'(

  7. Ziyaretçi M & B

    Aynı şeyı yaşıyoruz, o evli ama ben hala onu çok seviyorum eminim onunda beni sevdiğinden, sevmese her gün arar mı iki günde bir en az 1 saat görüşür müyüz? :( içim yanıyor içim

  8. Ziyaretçi Sara Kanıt

    Seversin, hayal edersin, sevgisini dilersin. Cesaretini toplar yanına gidersin ve çekinerek dile getirirsin sevgini. Çok şey söylemek istersin ama hiç bir şeyi doğru düzgün söylemeyi beceremezsin. Çünkü heyecanlanmışsındır karşısında. Karşılık alamadığında yıkılırsın, yüreğin yangın yeri olur artık. Söndürmeye çalışırsın ama beceremezsin. Kızarsın kendine neden bu kadar çok sevdim diye ama senin elinde değildir sevmek, çaresizlik tüketmeye başlar seni içten içe. Başkasını sevdiğini öğrenir, ona şiirler yazdığını duyarsın. Burkulur yüreğin, paramparça olur benliğin. Saygı duyarsın sevgisine ama içten içe tükenmeye devam eder kahrolursun. Susarsın, içinde en derin fırtınalar koparken. Yıllar geçer sessizce ama bir onu bitiremezsin içinde. Hayali her tarafını sarar bırakmaz seni. Susmaya devam edersin, sessiz ve uzaktan seviyorsundur artık. Yıllar böyle birbiri ardınca geçer ve gider usul usul. Hayali ile yaşamak zorundasındır hep. Sevemezsin kimseyi ondan başka, yüreğine başkası giremez artık. Çünkü bir tek o vardır orada ve sonsuza kadar da o kalacaktır bilirsin…

  9. Ziyaretçi Lara İnci

    :'( Çok güzel.

  10. Ziyaretçi Pınar

    Vavvvvvvvvvvvvvvvv süper yaaa :)

  11. Ziyaretçi 😧😧😧😧

    Süpersin 😢😢😢

  12. Ziyaretçi Yusuf

    Kızlar sevgilisi olmayan var mı?

  13. Ziyaretçi Esila

    Var oda ben

  14. Ziyaretçi Piti

    Menim sevdiyim var hemde cox sevirem😙

  15. Ziyaretçi A.kadir

    Bizimde sevdiğimiz yok çünki sevenimiz yok. Varsa da haberimiz yok.

  16. Ziyaretçi merve_nur

    Evet yokkk.

  17. Ziyaretçi Deniz

    Evet hem de bir sürü yaaa..

  18. Ziyaretçi Surayya

    Bende de yok tabi sevgilim.

  19. Ziyaretçi İsimsiz

    Ben bir kızı çok sevdim ne istediyse yaptım kırmadım etmedim onla çıkarken başkasına bakmadım çok sevdim her şeyden herkesten çok haya da çok seviyorum, unutamıyorum unutamam da, hayatımda en çok onu sevdim, her şeyden herkesten çok sevdim ama annesi ayrılacaksın dediği için hayallerimi yıktı bıraktı 5 senelik sevgililiği dağıttı. Bırakıp gideli 3 sene oldu ne birine baktım ne biriyle çıktım.

  20. Ziyaretçi Isimsiz

    Bırak kader utansın, unut gitsin be.

  21. Ziyaretçi Ayse

    Ah be abi bende senin gibi birini çok sevdim hemde çok onun için ölmeyi bile göze aldım. Peki o ne yaptı abi 4 yıllık mazimizi sattı. Kız istedi annesi beni istemiyordu sonra kız olmadı bana geri döndü, ben yine istedim yine sevdim ama olmadı ailem karşı çıktı olmadı be abim. 😩😩😩

  22. Ziyaretçi Ayşe

    Unutulmuyor alışıyorsun ama unutulmuyor.

  23. Ziyaretçi Sefacan

    Aynısı bendede oldu kardeş 8 sene

  24. Ziyaretçi Minee

    Adam gibi adamsın sen, gerçek sevgi buna denir.

  25. Ziyaretçi Nihal

    Aşkından delirdiğim bi adam var o kadar çok seviyorum ki anlatamam herkes de bilsin biz birbirimizi çok seviyoruz. “Allah dudaklarını alnımdan ayırmasın.” amin. 💕😘😘
    Mehmet Nihal Odabaş 😘😍

  26. Ziyaretçi Aslı

    Allah mutluluğunuzu dayim etsin ve bütün sevenler kavuşsun. İnşallah âmin hep mutlu olun canlar☺️☺️

  27. Ziyaretçi Ebru Arslan

    Saçma insanlar

  28. Ziyaretçi Leyla

    Seni seviyorum desem, ben de seni der misin? ♥♥♥♥

  29. Ziyaretçi Yağız

    Niye olmasın.

  30. Ziyaretçi Mustafa Uça

    Ama yürekten seveceksen o da sever.

  31. Ziyaretçi Ela

    Çok güzel bir söz.

  32. Ziyaretçi Rabia

    Ve aşk; namaza benzer niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz!!!

  33. Ziyaretçi Zaggo

    Etkileyici:-) :-)

  34. Ziyaretçi İsmail

    Bakmasakta ihanete uğruyoruz.

  35. Ziyaretçi Cihan

    Herşey senle İREMİM ❤️ Allah’ın izniyle yüzüklerimizi taksak inşallah ❤️❤️❤️

  36. Ziyaretçi Kalas

    İnşallah kardeş

  37. Ziyaretçi Esra

    Seni severken ağlamayı sevdim
    Senin yanında gülmeyi sevdim,
    Seninleyken ben seni özledim.
    Seni Seviyorum derken
    Titreyen Yüreğimi o halimi sevdim
    Bebeğim Seni Çok Seviyorum.

  38. Ziyaretçi Reampcees

    Şiir güzel gerçekten içten yazmışsın ama fazla bağlanma, unutma ki ne kadar çok severse o kadar acı çekersin…kardeş!!!

  39. Ziyaretçi Serdar

    Mükemmel.

  40. Ziyaretçi Mutluluk

    Hazır sözler değil, içimizden geleni söyleyelim lütfen.

  41. Ziyaretçi Sevim Can

    Seni seviyorum desem bende seni der misin? ♥♥♥♥

  42. Ziyaretçi Levent Ömer

    Bende Seni..

  43. Ziyaretçi Şirin

    İkinize bayıldım.

  44. Ziyaretçi Mutluluk

    Düşünmem lazım.

  45. Ziyaretçi E&O

    Biz çok sevdik birbirimizi, çok kavga ettik, çok ayrıldık ama anladık ki ben onsun o bensiz çok zor. Evlenmeye karar verdik, insan sevgilisiyle ayrılmışken onunla evlenir mi? Tamam dedim, çünkü birbirimize ne kadar kızsakta ayrı yapamıyoruz, ailem istemedi aylarca ama asla vazgeçmedim peki sonuç? Şükürler olsun 2 aylık sözlüyüz inşallah hepiniz de bizim gibi mutlu olursunuz.

  46. Ziyaretçi Aslı

    Adınıza sevindim.bunu nasıl başardınız

  47. Ziyaretçi Eser

    Aynı durum bende de var ne yapmam lazım?

  48. Ziyaretçi Arzu

    Hep mutlu olun.

  49. Ziyaretçi Gökçe

    Sevindim çok şükür amin Allah mesut etsin.

  50. Ziyaretçi eylin

    Sen bana aitsin benimsin bundan sonra bu işin başka bir yolu yok seni seviyorum ADEM.

  51. Ziyaretçi Batmanly Kudo

    Bir bebeğimiz olsun
    Senden bir parça benden bir parça İkimizde birbirimizin canıyız ya bir can olmalı bir candan çıkmalı cünkü biz bir bütünüz ya önce kucağına alışına bakmalıyım ama aynı zamanda senin kucağındayken özlemeliyim onu belkide senden kıskanmalıyım hem onu senden hem de seni ondan
    benim SANA OLAN AŞKIM böyle işte :)

    ¤~♡Kutbettin

  52. Ziyaretçi Pınar

    Aynen öyle valla

  53. Ziyaretçi Taner Dilan

    Çok güzel

  54. Ziyaretçi Batmanly Kudo

    Teşekkürler arkadaşlar.

  55. Ziyaretçi Cansu

    Çok güzel çok beğendim, bende çok kıskancım.

  56. Ziyaretçi Abanj

    Vvvaaayyy süper

  57. Ziyaretçi Ismail

    Batmanly Batmanlı mısım sen?

  58. Ziyaretçi Ebru^^

    Ben hep seni düşündüm, hep seni sevdim ama sen değerimi anlamadın ama senle bi geçmişimiz var unutulmaz ben hep seni sevmeye devam edeceğim SENİ SEVİYORUM.[M][E] ♥♡

  59. Ziyaretçi Fırat

    Seni seviyorum sevgilim benim.

  60. Ziyaretçi Mustafa

    (S)ana her gün seni seviyorum desem
    (E)llerinden tutup gözlerinden kaybolsam
    (R)abbim sorsa Son dileğin ne dese
    (A)şkı beni unutmasın diye
    (P)amuk yanaklafından Son kes öpsem

  61. Ziyaretçi Derya

    Seni canımdan çok seviyorum, seni hayatla paylaşamayacak kadar kıskanıyorum, seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime, içimde yaşıyorum seni seviyorum İbrahim

  62. Ziyaretçi Merve

    Ask sevgi öyle bişey ki kelimelerle ne kadar ne söylesen anlatılmaz. Seni öyle seviyorum ki, her söylediğim söz yanında sönük kalır, iyi ki sevmişim seni bitanem benim.

  63. Ziyaretçi Sefacan_karadal

    Onu o kadar çok sevdim ki onun olmadığı bi saatte daralıyordum, o yüzden hep yanımda kalırdı ev kiralamıştık onunla birlikte yaşıyordum, hem okuyorduk hem çalışıyordum tam 8 sene olmuştu, onsuz olamam diyordum ama onsuz da oluyormuş. Ailesi benden ayıralı 157. gün oldu hayla unutamadım, unutmayı da düşünmüyorum, çünkü ben onu çok sevdim çok seviyorum ben onu Ahmet Kayanın ülkesini sevdiğinden daha çok sevdim, belki anlamazsınız ama sokağın tavanı kadar çok sevdim ben onu nimet gibi anlımda kalbimde taşıdım.

  64. Ziyaretçi didem

    Parayla olmaz saadet, aşkı aramaya devam et, sen o yarden ayrıldıysan vardır bunda bir keramet canım ile aşk.

  65. Ziyaretçi Habibe

    Merhaba ben Habibe.

  66. Ziyaretçi Hilal Nur

    Umudumu senle açtım ben acılarımı senle unuttum sevmeyi sevilmeyi senle öğrendim saf temiz sevdim ben seni senden de beni sevmeni istedim çok şey mi istedim BATIKAN !?

  67. Ziyaretçi Esra

    Çok mu seviyorsun

  68. Ziyaretçi Harun

    Kirpiklerinin sayısını biliyorum; gözlerine nasıl baktığımı sen düşün.

  69. Ziyaretçi Abdullah A

    SEVMEK bir insana AŞIK olmak, AŞIK olduğun insana bağlı kalmak! Bağlı kaldığın insana SAYGI duymak, doğru ve düzgün bir hayat yaşamanın formülüdür… Seni seviyorum aşkımcım (üa)

  70. Ziyaretçi İkra Samet

    Bazen düşünüyorum da, ben seni sevmeye başlarken besmele mi çekmedim acaba? Bi türlü doyamıyorum seni sevmeye..

  71. Ziyaretçi Semanur

    Sev ama sözden değil, yürekten olsun..

  72. Ziyaretçi Mine

    Sevgiyi aşık olanlar bilir.

  73. Ziyaretçi mehmet ali

    👍👍👍👍

  74. Ziyaretçi c

    Canım seviyorum.

  75. Ziyaretçi Sevdalı

    Bir aşkın mükemmel olmasına gerek yok, karşılıklı olsun yeter.

  76. Ziyaretçi Baran

    Bir damla gözyaşın olmak isterdim yanaklarından süzülüp dudaklarından ÖPMEK İÇİN…

  77. Ziyaretçi Arsiz Kiz

    Hey güzel söz.

  78. Ziyaretçi Sevde Nur

    Seni çok seviyorum, kim sever benim seni sevdiğim kadar? Anlayamadın beni anlayamadın.. ????

  79. Ziyaretçi Ersel

    Seni herkes sever..

  80. Ziyaretçi Ahmet

    Biz sevdik ama karşılık beklemeden, bizi sevenler hep karşılık bekledi.

  81. Ziyaretçi Doğukan

    Aşk sadece üç harfli bir kelime değildir.İçinde senin ve onun adı yazılmıştır kitapta.Kitapta dediysemde gönül kitabında.

  82. Ziyaretçi Őmrűm

    Seni değil 12 ay 12 yıl da beklerim bir ömür de beklerim cantanem.

  83. Ziyaretçi Şilan

    Berbat bu söz

  84. Ziyaretçi Yağız

    Helal sana

  85. Ziyaretçi Diyar

    Senle olduk sürece sevdiğim bu benim hayatıma yaşamaya değer kılan sen bana mutluluğu aşkı sevgiyi yaşamayı bana doyasıya tattıran sensin sevdiğim sensiz bir günüm geçerse sanki yaşamıyorum senin özlemin yatığım zaman uykularım kaçar sevdiğim seni seviyorum sana olan sevgim bi anlık degil bi ömürlük sevdiğim benim sana olan ilgim sevgim bağlılığım hiç bitmiyecek. 💕💘❤️❤️️

  86. Ziyaretçi Gökhan

    Sen yıldızlar gibi parlak ol, geleceğimde sen ay gibi yıldızlara eşlik et her gününde, sen benim ayım yıldızım ol sen sadece benim dünyama güneş gibi doğ Aşkım, Seviyorum Seni Selinim..

  87. Ziyaretçi Engin

    Aşk ölümdür.

  88. Ziyaretçi Selin

    Bende seni.

  89. Aslan Aslan

    O kızı sevdim o beni kıskanıyor her gün yazışıyoruz ama ailesi başka haberleri yolluyorlar, istemeye gelmiş, kız çaresiz, ailesi baskı var ama o kız o adamla ısınamadım dedi, çünkü sürekli benimle yazışıyoruz, gerçekten beni seviyor mu, o kıza sevgiyi bağlayamadım, onun için korkuyorum, kalbini yara olmasın diye, ben dedim ki mutlu ol yeter bana, teselli ettim ama hala benimle konuşuyor, ben onu hala çok seviyorum söyleyemiyorum (çaresiz Aşk):(

  90. Ziyaretçi se

    Tamam.

  91. Ziyaretçi Eyüp

    Seven insan seni bırakmaz, seviyorsa her şeyi göze alıp seninle olmalı.

  92. Ziyaretçi Hatice Sevval

    Seni seviyorum aşkım.