Hakkında

isak13

sarılsaydın geçerdi belki 👉isakakgul ..👇 instagram
  • 44 Puan
  • 3 Yorumlar
  • 5 Sözler
  • 20 Beğeniler
  • Kayıt Tarihi
MESAJ GÖNDER
Yorumlar
@isak13 4 yıl önce

Hani sen şimdi beni yanlış anladın ya hani gittin ya inşAllah mutlu olursun benden nefret etmezsin çünkü ben bile bile göz göre göre seni kırmam kırsaydım çoktan kırardım zamanımı yada zamanını yemezdim ne pahasına olursa olsun şunu biliyorum bir gün illaki bir yerde beni sana hatırlatacak bişeyler göreceksin ama o gün olur da beni bulmaya çalışırsan şansını dene olur mu, belki benimde bir yerlerde sana kalmış bir şeylerim illaki kalmıştır ve gitti umurunda mı değil ama sevseydi gitmezdi.

@isak13 4 yıl önce

Arkadaşlar üyeliğimi yorumları beğenileri yani burdan nasıl silinmiş bir şekilde çıkarım lütfen yazdığım yada attığım bir şeyi silme butonu yok??

@isak13 4 yıl önce

Teşekkür ederim

@isak13 4 yıl önce

Sadece yanımda olmanı istedim, başını omzuma koymanı aşık falan ol demedim aşıkta olmadım, sadece bu şekilde beni rahatlatıyorsun, çünkü başın omzumda olduğu anlar yalnız kalmadığını hissediyorum çok özledim seni diğer yanım gel.

@isak13 4 yıl önce

İnsanlar bu kadar kötüyken kendimizi kandırmamak elde değil.

@isak13 4 yıl önce

Kızın birine sordum neden gözleriniz bu kadar mavidir diye, yoksa denizin mavisi maviliğini sizden mi aldı diye 😊

@isak13 4 yıl önce

Sana gazoz aldım bil bakalım neden aldım, kapağını yanından ayırma diye 🤣

@isak13 4 yıl önce

Sevmiyorum dediğim her an yalan söylüyorum gibi geliyor bana evet aslında sevmiyorum demem için bir sebebim olmalı ama yok onu görünce değil adını bile söyleyince kalbim sızlıyor ismini bile yanlış seslendiriyorum.


Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş bulunuyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayınız